Actualiteit KantoorPraktijkgebieden Faillissementsverslagen Advocaten Contact

Contact

Van Zeijl
Bijl Aartsen
Advocaten

Contact

Bezoekadres:
Stephensonstraat 39
3846 AK HARDERWIJK

Postadres:
Postbus 114
3840 AC HARDERWIJK

Telefoon: 0341 - 420606
Fax: 0341 - 425528

E-mail: info[at]vanzeijlbijlaartsen.nl

Download onze route in PDF formaat.

VANUIT DE RICHTING ZWOLLE
A28, afslag Harderwijk/Lelystad. Aan het einde van de afrit bij de stoplichten rechtsaf, om de N302 te volgen.  De eerstvolgende afrit nemen. Bij de stoplichten van de eerste kruising (Newtonweg) rechtdoor. Bij de volgende kruising (Lorentzstraat) bij de stoplichten rechtsaf en daarna gelijk de eerste weg weer rechtsaf, om de Stephensonstraat in te rijden. De Stephensonstraat helemaal uitrijden, waarna aan het einde van de straat ons kantoor (3e etage) is gevestigd.

VANUIT DE RICHTING AMERSFOORT
A28, afslag Harderwijk/Lelystad. Aan het einde van de afrit bij de stoplichten linksaf, om de N302 te volgen. De eerstvolgende afrit nemen. Bij de stoplichten van de eerste kruising (Newtonweg) rechtdoor. Bij de volgende kruising (Lorentzstraat) bij de stoplichten rechtsaf en daarna gelijk de eerste weg weerrechtsaf, om de Stephensonstraat in te rijden. De Stephensonstraat helemaal uitrijden, waarna aan het einde van de straat ons kantoor (3e etage) is gevestigd.

VANUIT DE RICHTING APELDOORN
N302 richting Lelystad blijven volgen, voorbij de op- en afrit van de A28, de eerstvolgende afrit nemen. Bij de stoplichten van de eerste kruising (Newtonweg) rechtdoor. Bij de volgende kruising (Lorentzstraat) bij de stoplichten rechtsaf en daarna gelijk de eerste weg weer rechtsaf, om de Stephensonstraat in te rijden. De Stephensonstraat helemaal uitrijden, waarna aan het einde van de straat ons kantoor (3e etage) is gevestigd.

VANUIT DE RICHTING LELYSTAD
N302 richting Harderwijk blijven volgen, voorbij het aquaduct de eerste afrit. Bij de tweede stoplichten linksaf en daarna gelijk de eerste weg weer rechtsaf, om de Stephensonstraat in te rijden. De Stephensonstraat helemaal uitrijden, waarna aan het einde van de straat ons kantoor (3e etage) is gevestigd.
Stoelen