Kennissessie

6 juni 2024

Kennissessie Actualiteiten Omgevingsrecht

Wilt u op de hoogte zijn van alle ins en outs rondom de Omgevingswet? Kom dan op donderdag 6 juni 2024 naar onze kennissessie.

Per 1 januari 2024 is de Omgevingswet in werking getreden. De tijd van het bestemmingsplan ligt daarmee achter ons en vergunningplichten worden veelal vervangen door algemene regels. De komst van de Omgevingswet brengt niet alleen veranderingen voor de overheid met zich mee, maar vooral ook voor burgers en bedrijven die activiteiten uitvoeren met een effect op de fysieke leefomgeving. Dat kan bijvoorbeeld de exploitatie van een fabriek zijn, maar ook de verbouwing van uw bedrijfspand of woning.

Bent u benieuwd welke omgevingsrechtelijke ontwikkelingen voor u of uw bedrijf van belang zijn en/of wilt u meer inzicht verkrijgen in de belangrijkste verschillen tussen het “nieuwe” en het “oude” recht? Meld u dan nu aan voor onze kennissessie Actualiteiten Omgevingsrecht. Tijdens deze kennissessie zal Dennis Cremer u meenemen in de actuele ontwikkelingen onder de Omgevingswet en wat deze ontwikkelingen (kunnen) betekenen voor burgers en bedrijven.

Programma:
Inloop
Kennissessie
Borrel


15:45 – 16:00 uur
16:00 – 17:00 uur

17:00 – 18:00 uur