Doorstart faillissement Banketfabriek “Het Sluisje” B.V.

24 oktober 2016

Mr. Bijl heeft op 24 oktober 2016  als curator in het faillissement van Banketfabriek “Het Sluisje” B.V. te Ermelo een doorstart gerealiseerd van de koekfabriek. De koper is Ceress Foods te Harlingen, welke vennootschap het volgende persbericht heeft laten uitgaan:

PERSBERICHT

Ceress Foods neemt activiteiten Banketfabriek Het Sluisje, Ermelo over

Harlingen/Ermelo, 25 oktober 2016

Ceress Foods te Harlingen heeft per 24 oktober 2016 de activiteiten van de gefailleerde onderneming Banketfabriek “Het Sluisje” te Ermelo overgenomen.
Het Sluisje produceerde een assortiment van ambachtelijke koekjes waaronder speculaas, bitterkoekjes, glazuurkoekjes (batons) en amandelkoekjes (zwitsers, carré’s, kransjes) voor supermarkten en food service.

De activiteiten worden voortgezet in de bestaande bakkerij te Ermelo onder de naam Ceress Foods Bakery B.V., een 100% deelneming van Ceress Foods Holding B.V. te Harlingen, waarvan ook de handelsonderneming Ceress Foods B.V. deel uitmaakt.

De directie van Ceress Foods Bakery B.V. zal worden gevormd door de heer Christiaan van Zomeren en mevrouw Hanneke Huurnink-van Zomeren. De herstart van de productie zal per direct aanvangen, zodat de leveringen op korte termijn hervat kunnen worden.

Ceress Foods B.V. wordt verantwoordelijk voor de commerciële activiteiten van Ceress Foods Bakery B.V.

Ceress Foods ziet deze acquisitie als een belangrijke strategische stap in haar offensieve marketingstrategie, waarbij deze ketenintegratie voordelen gaat bieden aan haar afnemers.
Ceress Foods is reeds actief in de koekjesmarkt en gespecialiseerd in de import, distributie, verkoop en marketing van Mexicaanse producten (o.a. tortilla wraps, tacoschelpen, maaltijd pakketten), smaakdragers (toast, pasteibakjes), afbakproducten (baguettes, pistolets) broodvervangers en seizoenproducten.

Door het samengaan kan de bestaande know-how op het gebied van productontwikkeling, commercie en logistiek geoptimaliseerd worden en een hogere servicegraad aan supermarkten, foodservice en industriële afnemers worden geboden.

Voor informatie, locatie Ermelo: tel 0341 552016
Voor informatie, locatie Harlingen: tel 0517 851018
Voor informatie, Ceress Foods Holding: tel 0653 867574

Voor informatie aangaande de gefailleerde onderneming Banketfabriek “het Sluisje” en de afwikkeling van het faillissement, gelieve contact op te nemen met curator de heer Mr. C Bijl,
Van Zeijl-Bijl-Aartsen Advocaten te Harderwijk, tel +31(0)341420606, e-mail bijl@vanzeijlbijlaartsen.nl