Erik Kuper toegetreden als partner bij Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten

3 januari 2020

Erik Kuper (39) is met ingang van 1 januari 2020 toegetreden als partner bij Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten. Erik is sinds 2004 advocaat en werkzaam bij Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten. In 2012 heeft hij de postacademische opleiding Insolventierecht aan de Grotius Academie (Radboud Universiteit) cum laude afgerond en in 2015 de postacademische opleiding Financiële Economie voor Curatoren aan de Erasmus Universiteit.

Erik is gespecialiseerd in het insolventie- en huurrecht. Als insolventierechtadvocaat begeleidt hij onder andere bedrijven in financiële moeilijkheden bij herstructureringen en  staat hij bestuurders bij in bestuurdersaansprakelijkheidsprocedures. Daarnaast staat hij cliënten bij die uit faillissement een onderneming willen kopen. Ook wordt Erik regelmatig door rechtbanken benoemd tot curator of bewindvoerder.

Erik heeft zich voorts gespecialiseerd in het huurrecht, in welk kader hij veelvuldig adviseert over huurcontracten en procedeert namens zowel verhuurders als huurders over geschillen die zich binnen een huurrelatie kunnen voordoen. In zijn verder ondernemingsrechtelijk georiënteerde praktijk houdt Erik zich tot slot bezig met het privacyrecht en de implementatie daarvan door zijn cliënten in hun bedrijfsvoering.