Geslaagd

31 augustus 2014

Geslaagd 

Wij feliciteren Shanna van der Linden. Zij is cum laude geslaagd voor de postacademische Specialisatieopleiding Personenschade aan de Grotius Academie. Met haar specialisatie zal Shanna haar praktijk op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en letselschade verder uitbouwen

Bij letselschade kunt u bijvoorbeeld denken aan de schade die wordt opgelopen als gevolg van een ongeval op het werk, een beroepsziekte, een verkeerongeval of een medische fout. Ook kan er letselschade worden opgelopen door een ondeugdelijk product of een gebrekkige zaak, bijvoorbeeld een colafles die ontploft of een stoelpoot die afbreekt.

In al deze gevallen kan ons kantoor u behulpzaam zijn bij het voeren van de discussie over de aansprakelijkheids-vraag. Wie kunt u verantwoordelijk houden voor het feit dat u schade heeft geleden, dan wel wordt de schade terecht bij u of uw bedrijf geclaimd.

Als de aansprakelijkheid vaststaat komt vervolgens de vraag aan de orde welke schade er vergoed dient te worden. Ook hier kunnen de nodige juridische vragen bij komen kijken, waarbij gedegen kennis van het aansprakelijkheids- en schadevergoedingsrecht onontbeerlijk is. U kunt denken aan discussies over causaliteit – zijn de rugklachten het gevolg van de val van de steiger of had het slachtoffer al een slechte rug? Discussies over eigen schuld – in hoeverre moet de schade van een voetganger die wordt aangereden voor eigen rekening blijven omdat de voetganger door een rood verkeerslicht liep?

Maar u kunt ook denken aan een discussie over de omvang van de schade – hoe bereken je het verlies van iemands verdienvermogen als iemand ten gevolge van een ongeval arbeidsongeschikt is geworden?
Wij kunnen u behulpzaam zijn bij dit schaderegelingstraject en indien nodig ook procederen.

Mocht u letselschade hebben opgelopen of wordt u verantwoordelijk gehouden voor de schade van een ander, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Voor meer informatie:
Shanna van der Linden
vanderlinden@vanzeijlbijlaartsen.nl
T: 0341- 420606

Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten. Vertrouwd.