Turkish Desk

  • Nederlands
  • English
  • Türkçe

 

Nederland en Turkije hebben al meer dan 400 jaar diplomatieke betrekkingen en zijn elkaars handelspartners. De juridische, zakelijke en culturele aspecten in beide landen kunnen echter enorm verschillen waardoor het tijdig anticiperen op die verschillen veel (concurrentie)voordeel kan opleveren. Onze advocaten van de Turkish Desk kunnen u daarbij begeleiden.

Van Zeijl Bijl Aartsen Advocaten begeleidt zowel Turkse ondernemers in Nederland als Nederlandse ondernemers in Turkije. Indien nodig schakelen wij daarvoor lokale Turkse advocaten uit ons netwerk in.

Onze dienstverlening is divers en bestaat onder andere uit adviseren, procederen en het opstellen en uitonderhandelen van contracten op diverse rechtsgebieden. Of het nu gaat om incassotrajecten, internationale contracten of vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht, met één vast aanspreekpunt, directe lijnen, snelheid en betrokkenheid maken onze advocaten het verschil.

De Turkish Desk staat onder leiding van Hasan Kaya. Hasan Kaya is advocaat naar Nederlands recht, maar heeft ook in Turkije gestudeerd waardoor hij de verschillen tussen rechtssystemen en culturen kent. Hij spreekt Turks, Nederlands en Engels.

Voor meer informatie:

Hasan Kaya
kaya@vanzeijlbijlaartsen.nl
T:  +31 (0) 341 42 06 06
M: +31 (0) 6 52 47 96 14