Vacature (beginnend) advocaat-medewerker ondernemings- en insolventierecht

24 februari 2023

Vanwege de toenemende vraag naar onze dienstverlening zijn wij op zoek naar een (beginnend) advocaat-medewerker ondernemings- en insolventierecht.

Over ons

Wij zijn een regionaal advocatenkantoor in Harderwijk. Wij zijn in totaal met 15 collega’s en vanuit Harderwijk bedienen wij onze regionaal en landelijk opererende cliënten.

Wij zijn gedreven en betrokken advocaten, hebben plezier in en passie voor ons vak, ambitieus en willen uitblinken in wat wij doen. Ja, we leggen de lat hoog. Daarnaast vinden wij tijd voor onderling contact net zo belangrijk.

Persoonlijke groei vinden wij belangrijk en ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak wordt door ons dan ook gestimuleerd. Het volgen van (specialisatie)opleidingen juichen wij toe. 

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gedreven advocaat in het ondernemings- en insolventierecht, die een hoge kwaliteit van dienstverlening nastreeft. Affiniteit met omgeving Harderwijk is een pré.

Contact met cliënten geeft je energie net als samenwerken met je collega’s. Er wordt op een plezierige en informele wijze samengewerkt, wat zich kenmerkt door korte onderlinge lijntjes. Bij elkaar binnenlopen wordt gestimuleerd.Samen met andere advocaten workshops en seminars geven op ons vakgebied vinden wij leuk en ook voor jou zien we daarin een rol. Ook lever jij jouw actieve bijdrage aan het verder uitbouwen van onze praktijk en netwerk van relaties.

Je hebt sterk ontwikkelde sociale vaardigheden, zelfvertrouwen, overtuigingskracht en bent goed in staat zelfstandig te werken. Goede ideeën horen wij graag. Binnen ons kantoor krijg je veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheden. Vanaf het begin ben je intensief betrokken bij de behandeling van verschillende dossiers en sta je zelf in contact met onze cliënten. Steeds met één doel voor ogen, het bieden van de beste maatwerkoplossing voor juridische vraagstukken van onze cliënten.

Wat bieden wij?  

  • samenwerking in een hecht team van collega’s;
  • een uitdagende praktijk met interessante cliënten;
  • een moderne werkomgeving in een prachtig pand;
  • ruime ontwikkelingsmogelijkheden;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Wil je solliciteren, stuur dan uiterlijk 21 maart 2023 een e-mail met een korte motivatie voorzien van CV, cijferlijsten van bachelor en master en – indien aanwezig – beoordelingen van stages naar vanputten@vanzeijlbijlaartsen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.