Werken bij

Werken bij Van Zeijl Bijl Aartsen betekent werken bij een vooraanstaand advocatenkantoor waar hard wordt gewerkt door gedreven en betrokken advocaten, maar waar ook tijd is voor onderling contact. Wij zijn voortdurend geïnteresseerd om kennis te maken met talentvolle juristen / advocaten, in het bijzonder met affiniteit met Harderwijk en omgeving. Daarnaast kunnen wij bij gelegenheid studenten Nederlands Recht in een vergevorderd stadium van hun studie de mogelijkheid bieden om door middel van een studentstage kennis te maken met de advocatuur en met ons kantoor.

Momenteel hebben wij onderstaande vacature:

VACATURE ADVOCAAT-MEDEWERKER / JURIST OMGEVINGSRECHT

Vanwege de kansen die wij zien binnen het omgevingsrecht zijn wij op zoek naar een advocaat-medewerker, die het op- en verder uitbouwen van een omgevingsrechtelijke praktijk binnen ons kantoor als een uitdaging ziet. Ben je nog geen advocaat, maar heb je al wel werkervaring in het omgevingsrecht en de ambitie om advocaat te worden? Ook dan komen we graag in contact met jou.

Over ons

Wij zijn een regionaal advocatenkantoor in Harderwijk. Wij zijn in totaal met 13 collega’s en vanuit Harderwijk bedienen wij onze regionaal en landelijk opererende cliënten.

Wij zijn gedreven en betrokken advocaten, hebben plezier in en passie voor ons vak, ambitieus en willen uitblinken in wat wij doen. Ja, we leggen de lat hoog. Daarnaast vinden wij tijd voor onderling contact net zo belangrijk.

Persoonlijke groei vinden wij belangrijk en ontwikkeling op zowel persoonlijk als professioneel vlak wordt door ons dan ook gestimuleerd. Het volgen van (specialisatie)opleidingen juichen wij toe.

Over de functie

De praktijk bevindt zich nog in een ad hoc fase en samen met jou willen wij deze praktijk actief en structureel vorm gaan geven. In de omgeving van Harderwijk bevinden zich veel vakantieparken en transformatie van die parken staat momenteel volop in de belangstelling. Ruimtelijke ordening en milieu zijn actueler dan ooit en de recente inwerkingtreding van de Omgevingswet blijkt in de praktijk voor de nodige juridische vraagstukken te zorgen. Daarnaast staan wij regelmatig bedrijven en particulieren bij in bezwaar- en beroepsprocedures in het algemeen bestuursrecht en zul jij ook hierin een actieve rol gaan vervullen.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gedreven advocaat in het omgevingsrecht, die een hoge kwaliteit van dienstverlening nastreeft. Affiniteit met omgeving Harderwijk is een pré.

Contact met cliënten geeft je energie net als samenwerken met je collega’s. Er wordt op een plezierige en informele wijze samengewerkt, wat zich kenmerkt door korte onderlinge lijntjes. Bij elkaar binnenlopen wordt gestimuleerd. Samen met andere advocaten workshops en seminars geven op ons vakgebied vinden wij leuk en ook voor jou zien we daarin een rol.

Je hebt sterk ontwikkelde sociale vaardigheden, zelfvertrouwen, overtuigingskracht en bent goed in staat zelfstandig te werken. Goede ideeën horen wij graag. Binnen ons kantoor krijg je veel vrijheid, maar ook verantwoordelijkheden. Steeds met één doel voor ogen, het bieden van de beste maatwerkoplossing voor juridische vraagstukken van onze cliënten.

Wat bieden wij?

  • samenwerking in een hecht team van collega’s;
  • een uitdagende praktijk met interessante cliënten;
  • een moderne werkomgeving in een prachtig pand;
  • ruime ontwikkelingsmogelijkheden;
  • doorgroeimogelijkheden;
  • goede arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Wil je solliciteren, stuur dan een e-mail met een korte motivatie voorzien van CV naar aartsen@vanzeijlbijlaartsen.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.