Tamara Putters

Tamara Putters is gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Zij heeft een ruime kennis van en ervaring in het echtscheidingsrecht en daaraan verwante familierechtelijke vraagstukken, zoals huwelijkse voorwaarden, alimentatie, gezag, verdeling en omgangsregeling. Tamara heeft daarnaast een algemene civiele (proces)praktijk. Ook houdt zij zich bezig met psychiatrisch patiëntenrecht.

Advocaat sinds 2001

Opleiding: Nederlands recht, Rijksuniversiteit te Utrecht

Basisopleiding Scheidingsbemiddeling bij het Instituut voor Mediation en Familierecht Opleidingen

vFAS Specialisatieopleiding Personen- en Familierecht (cum laude)

Lid vFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsbemiddelaars)

Lid vPAN (vereniging van Psychiatrisch patiëntenrecht Advocaten Nederland)

Contact

Tamara Putters

+31 (0)341 – 42 06 06

Linkedin

Meer weten?
Wij helpen u graag verder

Mijn
expertise

Personen- en familierecht

Binnen het Personen- en Familierecht houden onze advocaten zich bezig met echtscheiding, partner- en kinderalimentatie, omgangsregelingen, huwelijksvoorwaarden, de verdeling van huwelijksgoederengemeenschap en de toepassing van verrekenbedingen in huwelijkse voorwaarden, het erfrecht, financiële planning, adoptie, naamswijziging en psychiatrisch recht.

Procespraktijk

Naast goede en snelle advisering blijft het voeren van procedures een belangrijk onderdeel van de praktijk. Allereerst omdat het voeren van procedures onlosmakelijk met de advocatuur verbonden is en van oudsher de “core business” vormt, maar vooral ook omdat proceservaring een vereiste is voor een goede advisering.

Actualiteiten

24 september 2020

WEL OF NIET VLIEGEN MET MINDERJARIGE KINDEREN IN TIJDEN VAN CORONA

Om met minderjarige kinderen naar het buitenland af te reizen is de toestemming van de ouder(s) met gezag nodig. Als deze toestemming door een ouder met gezag niet wordt verleend, kan bij de rechtbank om vervangende toestemming worden gevraagd. In mijn artikel van begin augustus van dit jaar heb ik een uitspraak van de rechtbank Oost-Brabant en de rechtbank Den Haag behandeld waar het ging om het verlenen van vervangende toestemming voor een vakantie naar het buitenland. Maar wat als het nu gaat om een ouder die in het buitenland woont en de kinderen met het vliegtuig moeten reizen om de andere ouder te kunnen zien. Daar ging het over in de volgende twee uitspraken. Rechtbank Oost-Brabant Op 31 juli 2020 heeft de rechtbank Oost-Brabant in kort geding het verzoek

Personen- en familierecht